Wie zijn wij? 

 

http://www.zijn.org/fotoos_logoos/pf_fred.jpgFred. Hafkamp

Fred was geboren op de eerste lentedag van 1934 en is overleden op 11 mei 2016. Hij was de grondlegger van Ont-moet-en en samen met Edith de oprichter van Zijn.org. Meer over Fred.

 

  

  

Edith EshoeveEdith Mosch (Shavira)

Edith is geboren in 1956, heeft sinds 1994 een praktijk voor Lichaamsgerichte Therapie. Zij volgde drie jaar de opleiding Emotionele Lichaamstherapie en heeft de opleiding tot Neo-Reichiaans therapeut afgerond. Zij volgde vele trainingen bij het ‘Centrum voor Tantra’ te Amsterdam, waaronder de Tantra Jaartraining. Verder deed zij de ‘Body, Heart & Soul’ training bij 'The Art of Being' van Alan Lowen en diverse trainingen bij WildTantra.

Zij begeleidt groepen en geeft Individuele sessies.

Telefoon: 070-3834080 en 06-26758620

 

http://www.zijn.org/fotoos_logoos/pf_ingrid_3.jpgIngrid Adriaans

Ingrid is geboren in 1964. Zij is Okido-Yoga leraar met specialisatie Kyoka-ho (dynamische Zen-Yoga). Zij geeft Kyoka-ho les in Dordrecht. Zij deed verschillende Tantra-trainingen bij 'OshoLeela LoveMysterySchool' en volgde de jaartraining bij het 'Centrum voor Tantra' te Amsterdam. Ze volgde de training professionele begeleiding bij Phoenix te Utrecht(incl. Master NLP). In 2004 rondde zij de opleiding tot coach af bij Weisfelt en partners. Ze is Shiatsu-therapeut (specialisatie Meiso Shiatsu) en geeft Shiatsu-massage en voetreflexologie behandelingen.

 

BrechwiezijnwijBrech van der Marel

In 1972 kwam ik ter wereld. De dingen die ik deed en doe hebben vaak te maken met het ervaren en verkrijgen van vrijheid. Ik heb altijd een beetje de neiging gehad om heersende conventies te doorbreken. Na steeds meer met het gevoel geleefd te hebben dat er iets niet klopt met hoe mensen met elkaar omgaan, inclusief ikzelf, ben ik in 2008 fanatiek begonnen met alternatieve therapieën om mijzelf echt te bevrijden. Er ging een schitterende wereld voor mij open. Ik heb hierdoor ervaring met verschillende dansvormen, meditatie, tantra en houd mij sinds 2010 ook intensief bezig met Ont-moet-en.

 

Margopasfoto3Margo Huibers

Margo is geboren in 1971 en sinds 2014 intensief in contact met een spiritueel leraar. De bewustzijnsverruiming smaakt naar meer en inmiddels heeft ze een praktijk aan huis met de naam 'intuitief helen' (www.intuitiefhelen.com). Ze volgde twee jaar de opleiding 'magnetiseren en ontwikkelen van hogere vermogens' bij Paula Adelaar in Heiloo. Ook studeerde ze een aantal jaren zang aan het Conservatorium in Rotterdam. Over muziek maken zegt ze het volgende: "Door mij volledig open te stellen is het mogelijk een genezend veld te creëren waarin de klanken bevrijdend werken en datgene oplossen wat klaar is om te transformeren".