Samen met je partner? 

Het is natuurlijk heel goed mogelijk om samen met je partner je in te schrijven voor deze groep. Dat kan heel plezierig zijn en ook zeer positief werken op de relatie.

We willen echter aan paren die uitsluitend met elkaar willen masseren ontraden om deel te nemen aan deze groep. En dat niet zozeer voor het paar zelf maar voor de andere deelnemers aan de groep. Het beperkt de keuze voor de andere deelnemers van een partner waarmee op een bepaalde avond wordt gewerkt.
Het met een vaste partner werken gaat ook voorbij aan een aantal doelstellingen van de groep zoals het ontdekken van je houding van jezelf ten opzichte van de buitenwereld en het versterken van je zelfstandigheid.

Als je als paar inschrijft moet je je van te voren realiseren dat je dus je partner een ander zal zien aanraken. Is dat onverdraaglijk voor je, kom dan niet.
Als je het kan 'hebben' werkt het wellicht heel verruimend in je relatie om te zien dat dat eigenlijk helemaal geen kwaad kan. Sterker nog jullie relatie kan daardoor een stuk steviger worden.
De groep is niet bedoeld om relationele problemen op te lossen. Is de relatie niet zo goed op het ogenblik, kies dan voor een andere groep.